WEBMUNKAÜGY

Bővebb információ

A Webmunkaügy rendszer elsődleges célja, hogy a vállalkozások, intézmények nagyobb költségektől mentesen oldhassák meg a munkaidő nyilvántartás problémáját. Nincs szükség semmiféle kártyára, beléptető rendszer telepítésére a működéshez. A napi beosztás tervezése egyszerű, akár egy évre előre is ütemezhetünk, előre látható munkavégzéseket. A tervezési eszközök segítségével hatékonyabbá válhat a munkaidő kihasználás.

A napi beosztás tervezése egyszerű, akár egy évre előre is ütemezhetünk, előre látható munkavégzéseket. Pillanatok alatt akár több munkavégzés is bejegyezhető. A Webmunkaügy rendszer tervezési eszközeinek segítségével hatékonyabbá válhat a munkaidő kihasználás. Az adminisztráció is könnyen csökkenthető, illetve teljesen elektronikus formában is elvégezhető. Környezetbarát módon papír használata nélkül.

A rendszer online működése az ellenőrzések céljából is ideális, hiszen a munkavégzési folyamatok azonosíthatóak. A munkavégzés vagy folyamat változások azonnal könnyen adminisztrálhatóak, bírálhatóak illetve a munkavégzések végső igazolása automatikusan és egyedileg is elvégezhető. Mindez akár Home office munkavégzéssel is kézben tartható. Kockázat nélkül, a munkaügyesnek és minden dolgozónak.

A Webmunkaügy rendszer által készített jelenléti kimutatások képezhetik a bérelszámolás, illetve a teljesítés igazolások alapját is. Hiszen a teljes vagy részleges körű kimutatások alapján az összes munkavégzési folyamat azonosítható. Ezáltal a bérelszámolás nehéz munkája gyorsítható, megkönnyíthető. Természetesen a felvett adatokból további statisztikák is generálhatóak, személyenként vagy szervezeti egységenként.

További információ: web.webmunkaugy.hu

Belépés FŐOLDAL

WEBMUNKAÜGY | GDPR | Kapcsolat
Verziószám: 3.5.8 | © 2014-2024.